Realizare mobilier pe comanda din pal melaminat

Masuratori gratuite pentru mobilierul la comanda

De regula serviciul de masuratori pus la dispozitie de companiile specializate in realizarea mobilierului la comanda este oferit contra cost. Compania noastra percepe pentru acest serviciu tariful standard de 100 lei TVA inclus. Iesim totusi in intampinarea clientelei noastre furnizand acest serviciu gratuit pentru clientii care realizeaza mobilierul dorit impreuna cu noi. Cei 100 de lei se vor scadea din pretul final al mobilierului realizat de ANA MARIA EXPERT DESIGN S.R.L.

Personalul nostru se va deplasa la domiciliul sau sediul Dvs. unde in functie de indicatiile Dvs. va efectua masuratorile necesare realizarii mobilierului dorit. Masuratorile se vor realiza cu implicarea Dvs. activa sau pe baza indicatiilor furnizate la fata locului. In functie de indicatiile fiecarui client, pe baza masuratorilor efectuate tinand cont de conditiile existente la locul de montaj al mobilei, in maxim 48 de ore clientul va primi schita realizata pentru viitorul mobilier spre aprobare urmand ca mobilierul comandat sa fie realizat in termen de maxim 7 zile incepand cu data platii avansului convenit.

Randare mobilier 3D gratuit

Pentru a iesi in intampinarea clientilor nostri va punem la dispozitie in mod gratuit serviciul de proiectare mobilier si randare in mediu 3D astfel incat sa aveti posibilitatea sa vizualizati mobilierul pe care il doriti inainte de a porni la realizarea acestuia. Vom realiza modelul 3D in functie de preferintele Dvs. si vom realiza randari in spatiu precum in modelele de mai jos:

Transport gratuit al mobilierului realizat la comanda

Transportul auto este gratuit in Bucuresti si Ilfov. Transportul se realizeaza cu autoutilitara de transport adaptata nevoilor de transport al mobilierului. Serviciul de transport implica atat transportul cat si montajul la fata locului al mobilierului realizat.

Montaj gratuit al mobilierului realizat la comanda

Societatea noastra ofera in mod absolut gratuit serviciul de montaj al mobilierului realizat. Vom transporta si livra intregul mobilier in apartamentul, casa sau sediul Dvs. si il vom monta la locul stabilit pentru montaj in concordanta cu masuratorile realizate initial. Vom realiza montajul in mod profesional, pozitionand si realizand reglajul mobilierului pe toate cele trei axe, realizand reglajul usilor si al feroneriei utilizate.

Garantie pentru mobilier si montaj

Materialele utilizate