Inregistreaza-te pentru Voucher
Inregistreaza-te pentru a primi un voucher de discount in cuantum de 10% pentru comenzile de mobilier. Discountul se aplica la pretul total al mobilierului calculat in baza comenzii/devizului.

Masuratori gratuite

De regula serviciul de masuratori pus la dispozitie de companiile specializate in realizarea mobilierului la comanda este oferit contra cost. Compania noastra percepe pentru acest serviciu tariful standard de 100 lei TVA inclus. Iesim totusi in intampinarea clientelei noastre furnizand acest serviciu gratuit pentru clientii care realizeaza mobilierul dorit impreuna cu noi.

Randare gratuita 3D

Pentru a iesi in intampinarea clientilor nostri va punem la dispozitie in mod gratuit serviciul de proiectare mobilier si randare in mediu 3D astfel incat sa aveti posibilitatea sa vizualizati mobilierul pe care il doriti inainte de a porni la realizarea acestuia. Vom realiza modelul 3D in functie de preferintele Dvs.

Serviciul de transport mobilier

Transportul auto este gratuit in Bucuresti si Ilfov. Transportul se realizeaza cu autoutilitara de transport adaptata nevoilor de transport al mobilierului. Serviciul de transport implica atat transportul cat si montajul la fata locului al mobilierului realizat.

Servicii profesionale de montaj mobilier

Societatea noastra ofera in mod absolut gratuit serviciul de montaj al mobilierului realizat. Vom transporta si livra intregul mobilier in apartamentul, casa sau sediul Dvs. si il vom monta la locul stabilit pentru montaj in concordanta cu masuratorile realizate initial. Vom realiza montajul in mod profesional, pozitionand si realizand reglajul mobilierului pe toate cele trei axe, realizand reglajul usilor si al feroneriei utilizate.

Despre garantie

Toate produsele achizitionate prin mobila-ieftina.net sunt insotite de garantia de 2 ani. In conditiile unei utilizari corecte asa cum este comunicata de catre societatea noastra in calitate de producator, vom raspunde prompt sesizarilor Dvs. cu privire la defecte sau viciile care intervin in perioada de utilizare de 2 ani. Garantia pentru montajul realizat de personalul societatii noastre va va fi acordat pe o perioada de 2 ani